Job Description
Rs. 13500 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Aslali
Working Hours :
+:30 AM - 6:00 PM | Wednesday to Monday
Additional Info
Develop Understanding Of The Production Process, Observe The Fabrication Team Work, Responsible To Overview The Task Assigned By Seniors, Maintain Job Cards, Maintain Everyday Attendance Report, Prepare Daily To Do List And Work Report Of Task Completed, Open To Work In Multi Divisions For Better Exposure And Understanding Of Work. Basic Excel | Skills Needed : Email
More info about Production Trainee Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kiron Manufacturing Systems Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13500 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kiron Manufacturing Systems Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kiron Manufacturing Systems Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shed 1+, Ashwamegh Industrial Park, At. Pirana, Near Ode Gam, Ahmedabad - 382427.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kiron Manufacturing Systems Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Wednesday to Monday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Production Trainee position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Ahmedabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
