Menu

Project | Sales Engineer

Location: New Delhi, Delhi

Category: Counter Sales Jobs

Prepare, Assist And Manage The Project, Guide Employees, Communicate With Clients And Fulfill Their Requirements. Also Ready To Work On Locations Pan India As And When Required. Driving Licence, Autocad And Excel Knowledge Preferred. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Electronics | Branch : Mechanical

More info about this Project / Sales Engineer Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Upl Gasocons Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Upl Gasocons Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Upl Gasocons Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Electronics, Mechanical.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Upl Gasocons Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 15, Sita Puri, Near Dabri Police station, Dabri Mour, New Delhi- 45.

8. What are the timings of this job?

Ans. Upl Gasocons Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website