Job Description
More info about this Purchase Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Inorbvict Healthcare India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Inorbvict Healthcare India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Inorbvict Healthcare India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Billing process, File and paperwork management, Handling invoices, Procurement, Purchasing, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: hinjawadi phase 1 , pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Inorbvict Healthcare India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Purchase Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Marunji offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
