Job Description
More info about this Purchase Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S. G. Controls will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S. G. Controls expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S. G. Controls expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Handling invoices, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Procurement, Quotation management, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. S. G. Controls expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S. G. Controls
Plot No G-33, MIDC Phase III, Chakan Industrial Area,
Nighoje, Taluka Khed Pune Maharashtra - 410501.
8. What are the timings of this job?
Ans. S. G. Controls expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Purchase Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Chakan offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
