Menu

Purchase Executive

Location: changodar, Gujarat

Category: MIS Executive

Purchasing Quality Products And Maintaining Records, Ordering And Payment, Build Contacts With Dealers. Purchasing

More info about this Purchase Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. S. A. Engineering will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. S. A. Engineering expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. S. A. Engineering expects the candidate to have the following skills: Purchasing.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 21to24, 1st floor, RG city mall, near perl hote, changodar, bavla highway ahmedabad Gujarat.

8. What are the timings of this job?

Ans. S. A. Engineering expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website