Purchase Executive
Job details
Job description, work day and responsibilities
Purchasing Quality Products And Maintaining Records, Ordering And Payment, Build Contacts With Dealers. Purchasing, File and Paperwork Management, Record Management, > 30 WPM Typing Speed, Internet Surfing, Basic Excel, Quotation Management, Procurement, Handling Invoices, MS Word | Skills Needed : Tally, Email, Computer
More info about this Purchase Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Handling invoices, Internet surfing, Ms word, Procurement, Purchasing, Quotation management, Record management, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 34/A Metclafe Street Kolkata-700034 8th floor Room-8b.
8. What are the timings of this job?
Ans. Goodworth Enterprises Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Company address
You will be redirected to another website to apply.
Offer ID: #642928,
Published: 1 week ago,
Company registered: 2 years ago