Job Description
More info about this Quality Control Engineer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Astra Metal Systems Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Astra Metal Systems Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Astra Metal Systems Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Astra Metal Systems Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: L-75, Verna Industrial Estate, Verna, Goa 57423+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Astra Metal Systems Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Quality Control Engineer position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Verna offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
