Job Description
More info about this Real Estate Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bd Green Consultant Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bd Green Consultant Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bd Green Consultant Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Real estate.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bd Green Consultant Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Floor No-07,Tower -B,Advant Tower,Sector-142,Noida-Gr.Noida Expressway,U.P-201310.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bd Green Consultant Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Real Estate Sales position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Greater Noida, offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
