Job Description
Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Panvel
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Muscle Break Gym will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Muscle Break Gym expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Muscle Break Gym does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. The Muscle Break Gym expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bharat Bank, 2nd floor Shree Basav Nilay, above Thane, Line Ali, Old Panvel, Navi Mumbai, Maharashtra 410206.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Muscle Break Gym expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Receptionist position is now open for candidates interested in the Receptionist & Front office Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Receptionist & Front office Jobs is a plus.
