Job Description
Receptionist
D
Divine soul wellness spa
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
18 hours ago
₹10T–₹15T a month
Full–time
Handling Of Phone Calls, Massage Shoots And Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers.
More info about this Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Divine soul wellness spa will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Divine soul wellness spa expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Divine soul wellness spa does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 261-A Frontier Colony adarsh nager Jaipur rajasthan near opposite kumar book depot.
8. What are the timings of this job?
Ans. Divine soul wellness spa expects the candidate to work for the following hours: 11:00am - 8.00pm | Monday to Sunday
Report this listing
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Receptionist position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
