Job Description
Rs. 12000 - Rs. 18500 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Uttam Nagar
Working Hours :
08:00 am - 5:30 pm | Tuesday to Sunday
Additional Info
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers Direct CompanyNo ChargesCheck Www.Computecindia.In ( Computec Professionals Group) Daily Office Dress Code :- White Shirt & Black Trouser.
More info about Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Computec Professionals Group will provide a salary in the range of 12000 INR to 18500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Computec Professionals Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Computec Professionals Group does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B 117 Mohan Garden near nawada metro station Pipal wala road Uttam Nagar. Near pillar no 753.
8. What are the timings of this job?
Ans. Computec Professionals Group expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 5:30 pm | Tuesday to Sunday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Receptionist position is now open for candidates interested in the Receptionist & Front office Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Receptionist & Front office Jobs is a plus.