Job Description
More info about this Receptionist/Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ar Shoppee will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ar Shoppee expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ar Shoppee does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ar Shoppee expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B,212 shanti shopping cender ,oppessit,railway station,mira rood mumbai 401107.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ar Shoppee expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Receptionist|Sales Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Mira Bhayandar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
