Menu

Receptionist|Sales Executive

Location: Kanpur, Uttar Pradesh

Category: Marketing Executive Jobs

Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.

More info about this Receptionist/Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Karma By Satwik A Complete Fitness Studio And Gym will provide a salary in the range of 8000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Karma By Satwik A Complete Fitness Studio And Gym expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Karma By Satwik A Complete Fitness Studio And Gym does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 1 Anandpuri kidwai Nagar Kanpur (208023).

8. What are the timings of this job?

Ans. Karma By Satwik A Complete Fitness Studio And Gym expects the candidate to work for the following hours: 2:00pm to 11:00pm

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website