Job Description
More info about this Regional Sales Head Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Altruistic Arms Hospitality Services will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Altruistic Arms Hospitality Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Altruistic Arms Hospitality Services does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Altruistic Arms Hospitality Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mansarovar, Jaipur, Rajasthan, 302020 India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Altruistic Arms Hospitality Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Regional Sales Head position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
