Job Description
Manage Restaurant Staff, Smooth Operations. Free Food Accommodation. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Restaurant Captain Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Karim's Hotel will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Karim's Hotel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Karim's Hotel does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Karim's Hotel expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VARAKHWALA HERITAGE HOTEL, CIRCLE, opp. APMC MARKET, Rehnuma Society, Vishala, Ahmedabad, Gujarat 380007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Karim's Hotel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Restaurant Captain position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Ahmedabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
