Restaurant Waiter
Take Food Order From Customer And Serve Them With Food And Accommodation. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Restaurant Waiter Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Fisherman's Wharf will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Fisherman's Wharf expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Fisherman's Wharf does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. The Fisherman's Wharf expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H.No. 2/35B & 2/35C, Naika Waddo, Calangute, Goa 403511.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Fisherman's Wharf expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday