Menu

Retail Executive

Location: Dehradun, Uttarakhand

Category: Counter Sales Jobs

Responsible For Attending Customers, Targets ,Sales,Homefurnishing.

More info about this Retail Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. maspar india pvt ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. maspar india pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. maspar india pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: b1 f8 mathura road ,block b1 mohan cooperative indutrial estate,badarpur,new delhi pin code 248143.

8. What are the timings of this job?

Ans. maspar india pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website