Job Description
More info about this Retail Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Acor Infra Projects India Private Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Acor Infra Projects India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Acor Infra Projects India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Apparel, Car, Clothes, Electronics, Eye wear, Food chain, Footwear, Furniture, Garment, Home appliances, Jewellery, Medicine, Sweet.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ACOR INFRA PROJECTS INDIA PRIVATE LIMITEDCorporate Address: No:4/107, East Coast Road, Neelankarai, Chennai 600 115, Tamil Nadu, India..
8. What are the timings of this job?
Ans. Acor Infra Projects India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Retail Sales Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
