Job Description
More info about this Retail Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R R GOLD PALACE PVT LTD will provide a salary in the range of 14000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R R GOLD PALACE PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R R GOLD PALACE PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Apparel, Car, Clothes, Furniture, Jewellery.
6. How much experience is required for this job?
Ans. R R GOLD PALACE PVT LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RR Gold Palace Pvt Ltd. 83, 2nd floor, Soundarya Paramount,, 5th Cross, Malleshwaram Bengaluru/Karnataka 560003.
8. What are the timings of this job?
Ans. R R GOLD PALACE PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Retail Sales Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in bengaluru offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
