Job Description
Retail Sales Manager
D
Drishna Consultants.
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
3 days ago
₹50T–₹75T a month
Full–time
Responsible For Operating The Store, Brief And Train Staff, Solving Queries. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Furniture
More info about this Retail Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drishna Consultants. will provide a salary in the range of 50000 INR to 75000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drishna Consultants. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drishna Consultants. expects the candidate to have the following skills: Furniture.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Drishna Consultants. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RIICO ,Malviya Nagar, Apex Circle..
8. What are the timings of this job?
Ans. Drishna Consultants. expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Retail Sales Manager position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
