Sales |amp| Marketing Executive
Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads.
More info about this Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. F M International will provide a salary in the range of +000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. F M International expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. F M International does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Srivastava Bhawan, Line Number 1 House No 2, Baridih, Jamshedpur - 831017 (Near BSRTC Vidhyapathi Nagar).
8. What are the timings of this job?
Ans. F M International expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday