Sales |amp| Online Marketing Executive
Overseas Sales And Business Promotion Through Linkedin And Indiamart . Using Digital Platforms For Business Expansion And Lead Generation Of Water Treatment Systems. Skills Needed : Social Media, Email Marketing
More info about this Sales & Online Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AMBA ENGINEERS & PROJECT will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AMBA ENGINEERS & PROJECT expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AMBA ENGINEERS PROJECT expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pali Rd, opp. Saksh Dharamkanta, Dabua Colony, Faridabad, Haryana NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. AMBA ENGINEERS & PROJECT expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday