Sales Executive
Calling Existing And Potential Customers To Persuade Them To Purchase Company Products And Services.Accurately Recording Details Of Customers Purchase Orders.Processing All Customer Purchases Accordingly.Generating Promising Leads For The Outside Sales Team To Pursue.Managing Customer Accounts By Ensuring That Existing Customers Remain Satisfi. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Quotation Management
More info about this Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS will provide a salary in the range of 16000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Quotation management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aaradhana Machineries Pvt. Ltd., Near Anjinya temple, Ground floor, Sy No +3/3, Dodda Gubi Post, Kada Agrahara Village, Bengaluru, Karnataka, 560077.
8. What are the timings of this job?
Ans. AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday