Sales Executive
Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Basic Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer
More info about this Sales Executive - Business Developm... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Casa Living Real estate will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Casa Living Real estate expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Casa Living Real estate expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Casa Living Real estate expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Room no. 528, 5th floor, Esplanade mall, Rasulgarh Pin- 751007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Casa Living Real estate expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to WED,FRI-SUN