Job Description
Sales Executive - Business Developm...
S
Saanvi ent.
Dehradun, Uttarakhand
Apply on WorkIndia.in
1 day ago
₹8.5T–₹+T a month
Full–time
Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna.
More info about this Sales Executive - Business Developm... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saanvi ent. will provide a salary in the range of 8500 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saanvi ent. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saanvi ent. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Araghar chowk dehradun.
8. What are the timings of this job?
Ans. Saanvi ent. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Report this listing
Saanvi ent.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Executive | Business Developm position is now open for candidates interested in the Marketing Executive Jobs sector. This role in Dehradun offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Marketing Executive Jobs is a plus.
