Job Description
More info about this Sales Executive - Business Developm... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lakshmi Foods And Caterings will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lakshmi Foods And Caterings expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lakshmi Foods And Caterings does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2+/14/23, Prakasam Road, Governorpet, Vijayawada.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lakshmi Foods And Caterings expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Executive | Business Developm position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Vijayawada offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
