Job Description
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KksLifestyle will provide a salary in the range of +000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KksLifestyle expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KksLifestyle does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kks lifestyle,nbcc house next to sahajanand school panjrapol,Ambawadi.
8. What are the timings of this job?
Ans. KksLifestyle expects the candidate to work for the following hours: 11 AM - +:30PM | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Executive | Field Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Vankal offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.