Menu

Sales Executive | Field Sales

Location: , Maharashtra

Category: Counter Sales Jobs

Field Pe Jaake Medical Ko Visit Dena, Unse Order Lena. Selected Doctors Ko Milna Aur Product Promot Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B, Medical, Distributor | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Distributor, License, Medical, Promotion.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?

Ans. Barai Healthcare Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website