Job Description
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oob Automation will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oob Automation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oob Automation expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Corporate product, Corporate tie ups, Dealer, Distributor, License, Promotion, Real estate.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Oob Automation expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-408, Shantiniketan Business Center,Nr. Domino's Pizza,Gangotri Circle, Nikol, Ahmedabad, Gujarat 360004.
8. What are the timings of this job?
Ans. Oob Automation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Executive | Field Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Ramnagar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
