Job Description
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sambhav Organisation will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sambhav Organisation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sambhav Organisation does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SAMBHAV ORGANISATION, 2nd FLOOR, B-5 near Helmet Point Murti Kala Colony, Gopalpura Mode, Jaipur, Rajasthan 325003.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sambhav Organisation expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Executive | Field Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in kasar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
