Job Description
Sales Executive - Field Sales
T
Top Notch Pest Control
Thane, Maharashtra
Apply
23 hours ago
₹15T–₹25T a month
Full–time
Require Business Development Executive For Pest Control Company At Mumbai. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Top Notch Pest Control will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Top Notch Pest Control expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Top Notch Pest Control expects the candidate to have the following skills: B2b.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Top Notch Pest Control expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 206 2nd floor Ratnamani Apartment behind ST Stand Cidco Road Chendani Koliwada Thane West.
8. What are the timings of this job?
Ans. Top Notch Pest Control expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Executive | Field Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Thane offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
