Job Description
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Crm Enterprises Pvt will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Crm Enterprises Pvt expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Crm Enterprises Pvt expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Corporate tie ups, Distributor, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Crm Enterprises Pvt expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1001,Jubilee balI park, above Axis bank krishna nagar branch, jubilee hills rd no 2,Hyderabad 500033.
8. What are the timings of this job?
Ans. Crm Enterprises Pvt expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Executive | Field Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Hyderabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
