Menu

Sales Executive | Field Sales

Location: Bijnor, Uttar Pradesh

Category: Housekeeping Jobs

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Routine Mein Market Visit Krna H For Sales And Collection Also. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Laxmi Enterprises will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Laxmi Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Laxmi Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Laxmi Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Laxmi Enterprises, Dhampur (U.P.).

8. What are the timings of this job?

Ans. Laxmi Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website