Menu

Sales Executive | Field Sales

Location: Bijnor, Uttar Pradesh

Category: Counter Sales Jobs

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Himalya FOOD Products will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Himalya FOOD Products expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Himalya FOOD Products does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandrawal, Lucknow.

8. What are the timings of this job?

Ans. Himalya FOOD Products expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website