Menu

Sales Executive | Field Sales

Location: Padra, Gujarat

Category: Counter Sales Jobs

Sell Financial Products, Lead Generation Activities, Educate Clients About Financial Literacy.

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. R2 investment will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. R2 investment expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. R2 investment does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Company remotely work, candidate has no need to visit office.

8. What are the timings of this job?

Ans. R2 investment expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website