Job Description
More info about this Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Owners will provide a salary in the range of 15500 INR to 17500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Owners expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Owners does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gangtok Ranipool, Rangpo, Namchi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Owners expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday. 2nd & 4th Saturday off. Also get banking holiday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Ranipool offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
