Menu

Sales Executive|Tours And Travels|

Location: Vapi, Gujarat

Category: Counter Sales Jobs

Handling Calls Related To Tours And Travels, Manage The Customer Call And Give Information Related To Tours Packages. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sales Executive(Tours And Travels) Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Ambika Tours And Travels will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Ambika Tours And Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Ambika Tours And Travels does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Ambika Tours And Travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1)Ambica Tours and travels near Gujnan Hariya hospital 2) Near Railway Station.

8. What are the timings of this job?

Ans. Ambika Tours And Travels expects the candidate to work for the following hours: +AM to 6PM

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website