Job Description
More info about this Sales Girl Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. soni bakers will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. soni bakers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. soni bakers does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. soni bakers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: J-+0,RAJOURI GARDEN MAIN MARKET NEW DELHI 110027.
8. What are the timings of this job?
Ans. soni bakers expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - + PM | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Girl position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
