Menu

Sales Girl For Garment Store

Location: Ludhiana, Punjab

Category: Counter Sales Jobs

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel, Garment | Preferred Experience In : Clothes

More info about this Sales Girl For Garment Store Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. SR fashioners will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. SR fashioners expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. SR fashioners expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Garment.

6. How much experience is required for this job?

Ans. SR fashioners expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: The Fashion hut, 71 HIG market, Lovely sweet

lane,

Jamalpur, Ludhiana.

8. What are the timings of this job?

Ans. SR fashioners expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website