Menu

Salesman For Tricycle Cart

Location: Ajnala, Punjab

Category: Counter Sales Jobs

He Has To Sale Milk Biverge At Different Crowd Are Like In Ajnala And Amritsar By Tricycle Cart .

More info about this Salesman For Tricycle Cart Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Chill way foods will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Chill way foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Chill way foods does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Town -Ajnala

Amritsar.

8. What are the timings of this job?

Ans. Chill way foods expects the candidate to work for the following hours: 10 Am to 10 Pm| Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website