Job Description
Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Andheri West
Working Hours :
11 AM - 8 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Deliver In-Depth Lessons On Specialized Subjects, Fostering Understanding And Critical Thinking. Create Assessments And Provide Feedback To Support Student Progress. Engage In Curriculum Development And Classroom Innovation. Teach Students Of Xi And Xii For Subjects Like Physics, Chemistry And Maths. Knowing The Nda Module Will Be An Advantage. Maths, Physics, Chemistry | Languages : English
More info about Science And Maths Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. IBOP Academy will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. IBOP Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. IBOP Academy expects the candidate to have the following skills: Chemistry, English, Maths, Physics.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NADCO Shopping Centre, Office no.24, Vivina Bldg No, 2B, opp. Andheri Railway Station East Northern Overpass, next to Bus Depo, Mumbai, Maharashtra 400058.
8. What are the timings of this job?
Ans. IBOP Academy expects the candidate to work for the following hours: 11 AM - 8 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Science And Maths Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
