Job Description
Science Teacher
V
Vashistha International School
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
11 hours ago
₹12T–₹15T a month
Full–time
Responsible For Teaching Science Subject, Solving Problems, Taking Lab Practicals And Experiments, Conducting Tests And Evaluating Students.Required For Tgt Teacher. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Science, SST | Languages : English
More info about this Science Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vashistha International School will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vashistha International School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vashistha International School expects the candidate to have the following skills: English, Science, Sst.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Vashistha International School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kailash Nagar, Jhotwara, Jaipur, Rajasthan 302012.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vashistha International School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Science Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
