Security Guard Delhi Driver Service Delhi
Create Reqister Entries And Guard The Office. Training Will Be Provided.
More info about this Security Guard Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Delhi Driver Service will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Delhi Driver Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Delhi Driver Service does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Barwala village 4th no.40 block f-3 sector-34 barwala village, New Delhi, north west Delhi, Delhi,NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Delhi Driver Service expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 4:00 PM | Monday to Saturday