Job Description
Rs. 18500 - Rs. 27800 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Ghitorni
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Create Reqister Entries And Guard The Office. Training Will Be Provided.
More info about Security Guard Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 4Grpup Safeguard And Security Private Limited will provide a salary in the range of 18500 INR to 26600 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 4Grpup Safeguard And Security Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 4Grpup Safeguard And Security Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chirag delhi chirag delhi.
8. What are the timings of this job?
Ans. 4Grpup Safeguard And Security Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Security Guard position is now open for candidates interested in the Security Guard Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Security Guard Jobs is a plus.
