Job Description
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, South Indian, Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Senior Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Punjabi kitchen Restaurant & bar will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Punjabi kitchen Restaurant & bar expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Punjabi kitchen Restaurant & bar expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Fast food, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Punjabi kitchen Restaurant & bar expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Punjabi kitchen Restaurant & Bar nr Union Bank
Bags road khobro waddo calangute Goa
40351+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Punjabi kitchen Restaurant & bar expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 0+:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Senior Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Baga offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
