Job Description
More info about this Senior Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mittra Di Hut will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mittra Di Hut expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mittra Di Hut expects the candidate to have the following skills: Chinese, North indian, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Mittra Di Hut expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 261-A,3rd floor, near Raja park, above Ravi Enterprises, Frontier Colony, Adarsh Nagar, Jaipur, Rajasthan 302004.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mittra Di Hut expects the candidate to work for the following hours: 1:30 pm - 12.30pm | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Senior Cook position is now open for candidates interested in the Remote Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Remote Jobs is a plus.
