Job Description
Senior Lift Technician
V
venus elevators solutions pvt ltd
Bengaluru, Karnataka
Apply on WorkIndia.in
20 hours ago
₹25T–₹30T a month
Full–time
Attend The Breakdowns & Erection Of Lift. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Electrical, Mechanical
More info about this Senior Lift Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. venus elevators solutions pvt ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. venus elevators solutions pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. venus elevators solutions pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Electrical, Mechanical.
6. How much experience is required for this job?
Ans. venus elevators solutions pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: hrbr layout 1st block,kalyan nagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. venus elevators solutions pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Senior Lift Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Bangalore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
