Job Description
More info about this Seo Specialist Cum Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mas Global Enterprises will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mas Global Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mas Global Enterprises expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Google adwords, Seo, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Joy Pragati Society, Tarun Bharat Rd, Akal Society, Hsg, Chakala, Andheri East, Mumbai, Maharashtra 40006+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mas Global Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Seo Specialist Cum Sales position is now open for candidates interested in the Marketing Executive Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Marketing Executive Jobs is a plus.
