Menu

Shop Assistant

Location: Bhopal, Madhya Pradesh

Category: Counter Sales Jobs

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain

More info about this Shop Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Dasmesh Dairy & Protiens will provide a salary in the range of 5500 INR to 7500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Dasmesh Dairy & Protiens expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Dasmesh Dairy & Protiens expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Dasmesh Dairy Protiens expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurudwara complex new subhash nagar raisen road bhopal.

8. What are the timings of this job?

Ans. Dasmesh Dairy & Protiens expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 10:00 pm | all days

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website