Menu

Shop Salesman

Location: Vijaywada, Andhrapradesh

Category: Counter Sales Jobs

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Memories Toys and Gifts will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Memories Toys and Gifts expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Memories Toys and Gifts does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PVP Line, Jammi Chettu St, near GIZA Restaurant, Mogalrajapuram, Vijayawada, Andhra Pradesh 520010.

8. What are the timings of this job?

Ans. Memories Toys and Gifts expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website